Pousadas Portugal

Een Fly Drive vakantie naar Portugal met verblijf in Pousadas, biedt u de ultieme Portugese ervaring. Wakker worden in kamers van kastelen en paleizen, waar koningen en koninginnen u voorgingen...
Dwalen in zalen van voormalige kloosters, die u terugnemen in de tijd. Relaxen aan zwembaden in de ruime tuinen van prachtige voormalige landhuizen en buitenverblijven en genieten van de prachtige uitzichten in het pittoreske Portugal. Genieten van heerlijke gastronomie en de fijnste wijnen en een warm welkom, waar u ook gaat. Dat is Pousadas Fly Drive in een notendop.

De meeste Pousadas zijn gevestigd in historische monumenten, verbonden aan het Portugese erfgoed. Deze Pousadas zijn omgebouwd tot comfortabele hotelaccommodaties, met behoud van de historische bouwstijlen en structuren. Voorzien van alle luxe die u van een viersterren hotel gewend bent, zijn de Pousadas de ideale uitvalsbasis om het mooie Portugal te ontdekken gedurende een Fly Drive vakantie naar Portugal.

De Pousada's liggen verspreid over het mooie Portugal, zodat u het gehele land kan doorreizen en verblijven in deze bijzondere accommodaties. Onze Pousada Fly en Drive programma's zijn samengesteld om een gedeelte van het land te bezoeken of helemaal van het groene noorden tot de warme stranden van de Algarve te reizen, langs museumstadjes, prachtige rivieren en valleien en uiteraard de hoofdstad Lissabon en Porto.
Wenst u uw rondreis uit te breiden of aan te passen, laat u het ons gerust weten, wij stellen met veel plezier de reis aan de hand van uw wensen samen.